Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje

Zadar, 5. srpnja 2021.

 

OBAVIJEST za učenike koji su završili 8. razred

Postupanje u vezi upisa u srednju školu –

 

  1. Obavještavaju se učenici koji su završili 8. razred i njihovi roditelji/staratelji da je na stranici hr objavljenja nova obavijest sljedećeg sadržaja:

 

Novo!   Podnošenje prigovora

Od 5. srpnja 2021. godine, u 00:00 sati na kartici “Moji prigovori”, moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (rezultati natjecanja i sl.). Podaci na kartici “Moji podaci” (ocjene iz osnovne škole, osobni podaci, adresa, ime/prezime roditelja) možete ispraviti sa svojim razrednicima.

Rok za podnošenje prigovora je 5. srpnja u 15:00 sati. Svi prigovori pristigli do navedenog roka bit će riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani. Na stranici www.upisi.hr na kartici “Moji prigovori” učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do 5. srpnja u 15:00 sati i odgovore na iste.

Molimo kandidate da u rubriku Moji prigovori postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka. Ostali prigovori neće se razmatrati. Ako imate pitanja, uputite ih na adresu helpdesk@skole.hr, ne u prigovore.

Napominjemo da uz svaki prigovor dobivamo i osobne podatke kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke te poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima.

Objavljeno: 04.07.2021, 12:42

 

 

 

 

  1. VAŽNO! Završetak prijava obrazovnih programa i zaključavanje liste prioriteta je 7.7.2021. u 12 sati.

Nakon toga lista prijavljenih obrazovnih programa, poredana prema prioritetima, biti će vidljiva u obrascu „prijavnica“. Prijavnica, potpisana od strane učenika i roditelja, dostavlja se razredniku.

    Prema dogovoru Upisnog povjerenstva naše škole, potpisivanje i zaprimanje  prijavnica od strane učenika i roditelja obavit će se na sljedeći način:

  • Razrednici 8.ih razreda će ispisati prijavnice za sve učenike, a učenici će s jednim ili oba roditelja doći u školu potpisati prijavnice.

 

  • Potpisivanje prijavnica obavit će se 7.7. 2021. u dvorištu škole prema sljedećem rasporedu:
  • U 18 sati za učenike i roditelje 8.b i 8.c razreda
  • U 18:30 sati za učenike i roditelje 8.a i 8.e razreda
  • U 19 sati za učenike i roditelje 8.d i 8.f razreda

 

Za eventualne upite u vezi potpisivanja prijavnica učenici i roditelji mogu se obratiti svom razredniku ili stručnoj službi škole.

 

Upisno povjerenstvo škole

   

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)