Učenica 5.B razreda Laetitia Gräfin Von Strähle u pratnji mentorice Renate Čizmin sudjelovale su na Državnom natjecanju Sigurno u prometu koje se održalo u Puli, 21. do 24. svibnja 2024. Natjecanje se provodilo u OŠ Veli vrh, a učenici i njihovi mentori bili su smješteni u TN Horizont & Splendid na Verudeli.

Osim što je predstavljala svoju školu, Laetitia je zajedno s Ljupkom Martinović iz OŠ Zadarski otoci,  Tomom Jurjević iz OŠ Bartola Kašića i Mateom Perica iz OŠ Zadarski otoci bila dio ekipe Zadarske županije i  Auto kluba Zadar.  Jubilarno, 30. državno natjecanje “Sigurno u prometu 2024.”svake godine organizira Hrvatski autoklub zajedno s  MZOŠ i AZOO.

Naši predstavnici istaknuli su se odličnim rezultatima u oba dijela natjecanja: teorijskom dijelu (provjera znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima)  i praktičnom dijelu  (upravljanje biciklom prema točno utvrđenom sadržaju). U kategoriji ekipno, Zadarska županija plasirala se na 9. mjesto.

Laetitia je ostvarila odlično 10. mjesto u kategoriji djevojčice -pojedinačno.

Osim samog natjecanja, boravak u Puli pružio je nezaboravno iskustvo obilaska amfiteatra i druženje učenika iz cijele Hrvatske.

Iskrene čestitke  učenici i mentorici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)