RADNO VRIJEME
ŠKOLSKE KNJIŽNICE
 
ponedjeljak,srijeda,petak
 
          7.30 – 13.30
 
utorak,četvrtak
 
         13:30 – 19:30
 
 
Prvaši u školskoj knjižnici
 
 

 

 

Dramski svijet bez granica

 
 
Dramske skupine 4.b razreda učiteljice Božene Raspović, u pratnji knjižničarke Dijane Ljutić, su s učenicima starijih odgojno-obrazovnih skupina OŠ Voštarnica – Zadar, uz edukacijske rehabilitatorice Saru Katić i Ivanu Birsu odigrali nekoliko dramskih igara i kroz nekoliko dramskih scena temu različitih emocija pokazali kako to izgleda kada nas EMOCIJE vode u svakodnevnom životu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posjet školskoj knjižnici

 
 
Učiteljice Nataša Petković (2.r.) i Suzana Lončar-Menoski (1.r.)PŠ Diklo posjetile su sa svojim učenicima po prvi puta školsku knjižnicu.

Znamo da je čitanje jako važno.

Učenici prvog i drugog razreda vole čitati. Svakodnevno se posvećuju čitanju slikovnica i priča s različitim temama. Uživaju čitajući jedni drugima i predstavljajući pročitane slikovnice.

Naša im školska knjižnica pruža mogućnost izbora kvalitetnih djela. Važan im je savjet naše knjižničarke Diane koja im nastoji približiti svako djelo i upoznati sa sadržajima u knjižnici.

Zato je posjet našoj školskoj knjižnici bio i te kako potreban i vrlo zanimljiv. Pogotovo stoga što su učenici prvog razreda uključeni u projekte Pjesmom, pričom i slikom kroz 1.r. i Slova su fora nova, a  učenici drugog razreda u projekt Čitam tebi, čitam sebi. Sve skupa se odlično uklopilo u projekt Godina čitanja koji u našoj školi  provodi knjižničarka.
 

Mjesec hrvatske knjige 2023

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2023.,školsku knjižnicu posjetili su učenici 1.e razreda s učiteljicom Martinom Čulinom.Učenici su se upoznali s radom knjižnice,pravilima ponašanja, uslugama namijenjenim djeci. 

Raspjevani prvašići su uz pratnju knjižničara Marina na gitari  svoju  kreativnost  pretočili u pjesmice Miš,Klavir i Kad si sretan.
Bilo je veselo,super smo se proveli i veselimo se ponovnom druženju !