U petak, 16. lipnja u svečanom ambijentu dvorišta Zadarske županije održano je svečano primanje učenika i njihovih mentora koji su ove školske godine na državnim natjecanjima osvojili prva tri mjesta ili su pozvani na državne smotre u školskoj godini 2022./2023. Svečanom prijemu prisustvovali su i naši učenici i mentorice. Ponosni smo i čestitamo na uloženom trudu i zalaganju te na osvojenim državnim nagradama koje su primili za svoja područja.

Šestoro naših učenika: Ema Pijaca, Leina Kovačević, Antea Bilaver, Viktoria Jelić, Jere Kesić i India Savić, koji uz bivše učenike čine dio samostalne zadarske dječje klape Riva, pod mentorstvom profesorice Marije Vičević, primili su priznanje za osvojenu 3. nagradu na državnom natjecanju – 2. Smotri dječjih klapa u Omišu.

Učenica Ema Pijaca primila je i priznanje za najbolji školski list “Dite Zadarsko” s mentoricom Monikom Pestić, prof. na državnoj smotri LiDraNo.

– Dragi učenici i mentori, ovdje smo zbog vas, vaših uspjeha kojima se radujemo i veselimo. Vaši uspjesi zalog su za budućnost ove županije jer vi ste naša budućnost i svi smo ponosni na vaše uspjehe. S ovim nagradama dajemo vam do znanja kako vaši uspjesi nisu prošli nezapaženo. Budite primjer i ostalima kako dodatnim radom doći do dodatnog uspjeha. Zahvaljujem se i vašim mentorima, nevidljivoj ruci koja vas je vodila do ovog uspjeha, a sve su radili iz ljubavi i vjerovali su od vas. Čestitam vam svima i želim vam da ljeto provedete uživajući te da se pripremite za nove uspjehe sljedeće godine, izjavio je župan Božidar Longin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)