UPUTE RODITELJIMA    

Važno!

Upis djece u osnovne škole kroz sustav e-upisi(https://osnovne.e-upisi.hr/)bit će omogućen  za većinu djece od17. lipnja 2023. godine od 8:00h.

Za neku djecu upis će biti omogućen tijekom idućeg tjedna.

Upis djeteta u osnovnu školu potrebno je obaviti u vremenu od 17. do 26. lipnja 2023.Ukoliko roditelj naiđe na problem pri ispunjavanju upisnice (https://osnovne.e-upisi.hr/), može se obratiti školskoj pedagoginji ili nekom od članova stručne službe škole ,od ponedjeljka, 19.6. 2023. do ponedjeljka ,26.6.2023.u vremenu od 9.00-11.00 h.

Kako izvršiti upis?

Dokument upisnice biti  će vidljiv roditeljima u sustavu e-građani. Roditelji moraju isprintati upisnicu, ( u iznimnim slučajevima  će škola isto obaviti za njih), potpisati upisnicu i učitati u sustav na način na koji ih sustav bude vodio i tada je dijete službeno upisano u 1. razred osnovne škole.

Napomena: Upis za djecu s TUR- kojima treba izdati rješenje o primjerenom programu daljnjeg školovanja obaviti će se naknadno, nakon rješavanja  zahtjeva od strane  Upravnog odjela, a najkasnije do 31. kolovoza 2023. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)