Učenici 3. c razreda sa svojom su učiteljicom Gordanom Šarić 9. lipnja 2022. posjetili učenike OŠ Voštarnica. Dočekala ih je ravnateljica gđa Irena Dukić, te im je zaželjela toplu dobrodošlicu s dragim djelatnicama škole, s kojima se ovakva suradnja nastavlja već dugi niz godina.  

Ovom su prigodom učiteljice OŠ Voštarnica Ena Špoljarić, Teuta Radas, Irena Fuštin, Matea Grudiček i Stela Dominis organizirale likovne radionice u kojima su se trećaši družili sa novim prijateljima. U malim grupama, zajedno su izrađivali kreativne likovne uradke: bookmarkere, brodice, morske životinje, okvire za slike.
Nakon zajedničkog kreativnog stvaralaštva, okupili su se u školskom holu gdje su učenici 3. c razreda održali priredbu pod nazivom -Ljepota je u različitosti!
Dinamičnu priredbu, mališani su vrijedno pripremali i uvježbavali sa svojom učiteljicom Gordanom, a krasile su je glazbeno plesne točke, gimnastičko plesna izvedba, glazbena izvedba skladbe na klarinetu, recitacije. Priredbu su priveli kraju zborskom izvedbom, zajedno otpjevavši  pjesmu -Život nije siv, uz plesnu pratnju.
Ovom su priredbom poneseni temom -Ljepota je u različitosti, učenici 3.c razreda učenicima OŠ Voštarnica, prenijeli poruke ljubavi, prijateljstva, jednakosti, ukazujući na važnost i snagu njegovanja dječjih želja, ljubavi prema životu te podsjećajući na važnost životne radosti i osmijeha, kojima su se bavili tijekom nastave i vrijedno o njima pisali pjesme.
 
Učiteljica Gordana je s učenicima izradila slikovnicu – Ljepota je u različitosti, s likovnim radovima učenika, koju su ovom prigodom poklonili učenicima OŠ Voštarnica za uspomenu na zajedničko druženje.
 
 
Slikovnicu s fotografijama zajedničkog susreta možete prolistati ovdje:
 
 
 
Exif_JPEG_420

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)