OŠ Šimuna Kožičića Benje Zadar

Poštovana i draga djeco, učenici, odgojitelji i profesori, roditelji!

       Lijepo je što postojite, što živite i što želite činiti dobro! Nitko on nas nije premlad niti prestar da ne može činiti dobro. To ste vi pokazali i dokazali kroz sve ove godine, a posebno u svima dragoj i poznatoj akciji VUKOVARU ZA DAR. Zahvaljujući vama svima mi početkom prosinca ove godine imamo veliku akciju – i to DVADESETIČETVRTU!!!

     Već vas vidimo kako donosite u vaše vrtiće, vaše škole, paketiće s nekim od potrebnih artikala za naše prijatelje. Znamo da se volite natjecati u igrama i sportu pa vas  molim da ovoga puta preteknete jedni druge u darivanju našim dragim Vukovarcima, koji imaju puno manje od nas.

     Sreća je u davanju i darivanju uvijek daleko veća nego u primanju. U Vukovaru nam znaju reći da smo mi Zadrani s najviše srca i da naše srce kuca i djeluje za Vukovar. !

      Hvala vam svima od srca za vaš doprinos! Ponosni smo na vas i uzvratio vam dragi Bog svima za sve!

č.s. Melhiora

Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar i ove godine u suradnji s našom školom organizira humanitarnu akciju:

„VUKOVARU ZA DAR!“

Akcija prikupljanja pomoći započinje u četvrtak, 28. studenoga 2019. god. i traje do ponedjeljka 2. prosinca 2019. god. Paketi s potrepštinama prikupljaju se u našoj školi i to:

četvrtak, 28. studenoga od 8:00 do 18:00 sati
petak, 29. studenoga od 8:00 do 18:00 sati
subota, 30. studenoga od 12:00 do 14:00 sati
ponedjeljak, 2. prosinca od 7:00 do 8:30 sati

Za našu školu predlaže se donirati: „TJESTENINA“ (a može se donirati i riža, brašno, marmelada, ulje, šamponi i kupke, deterdžent za odjeću ili šećer).

Konvoj za Vukovar polazi u ponedjeljak 2. prosinca 2019. god u 8:30h ispred naše škole. Vjerujem da će te se, u skladu sa svojim mogućnostima, i ove godine uključiti u božićnu humanitarnu akciju.

Ravnatelj:

Dražen Adžić, prof.