Na Županijskom natjecanju Sigurno u prometu, koje se održalo 21.4.2023. u OŠ Zadarski otoci, naša ekipa, u sastavu: Petra Lončar, 5.A, Kiara Matasić, 5.B, David Šokota, 5.A i Niko Milin 5.C., osvojila je 1. mjesto. Ukupno je sudjelovalo 7 ekipa iz 7 škola Zadra i Zadarske županije. Svaku ekipu škole čine 2 dječaka i 2 djevojčice.  

U  pojedinačnoj kategoriji, učenica Petra Lončar plasirala se na 1. mjesto i uvjerljivo najbolje riješila teorijski dio natjecanja poznavanja prometnih propisa i sigurnosnih pravila. Niko Milin ostvario je u pojedinačnoj konkurenciji dječaka 2. mjesto, nakon što je sa školskim kolegom Davidom pripetavao i osvojio bod više. Petra i Niko, zajedno s učenikom Jakovom Baraćem (OŠ J. Barakovića, Ražanac) i Evom Erstić (OŠ Sv.Filip i Jakov) predstavljat će ekipu Zadarske županije na državnom natjecanju od 23. do 26. svibnja 2023. 

Odlične vještine upravljanja biciklom na poligonu i poznavanje prometnih pravila i propisa pokazali su Kiara Matasić i David Šokota ostvarenjem 3. mjesta. 

Mentorica ekipe Benje Renata Čizmin zadovoljna je odličnim uspjehom učenika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)