Učiteljica Gordana Šarić sudjelovala je s učenicima 3. c razreda tijekom nastavne godine 2021./2022. u provedbi istraživanja iz područja odgoja i obrazovanja na državnoj razini, u sklopu projekta IP-CORONA-2020-12-3798 Hrvatske zaklade za znanost ” Učenje biologije u epidemiološki prilagođenom istraživačkom okruženju”, voditeljica projekta je gđa Ines Radanović, prof. dr. sc.
Učiteljica Gordana je s učenicima aktivno sudjelovala u eksperimentalnom programu korištenja BUBO platforme u sklopu projekta “Učenje biologije u epidemiološki prilagođenom istraživačkom okruženju”, provedbi istraživanja o učincima poučavanja i učenja prije i nakon uvođenja za učenje prilagođenih materijala u nastavu, koristeći se sadržajima -BUBO Priroda i društvo 3. razred osnovne škole.
Svi su učenici, u skladu sa svojim sposobnostima, sudjelovali u projektnim aktivnostima te su pri tom razvijali međusobnu suradnju, njegovali empatiju pomažući uzajamno jedni drugima, a uz stečena znanja i vještine dobili su i pohvalnice za vrijedno učenje tijekom školske godine 2021./2022. uz sudjelovanje u eksperimentalnoj provedbi projekta Hrvatske zaklade za znanost.
 
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)